Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Коментари и новости в Човешките Ресурси Дискусия как да напишем Успешен Проект
Автор: yanag Категория: Бизнес
Прочетен: 190013 Постинги: 96 Коментари: 86
Постинги в блога от Ноември, 2010 г.
"image
Категория: Бизнес
Прочетен: 1879 Коментари: 0 Гласове: 0

 

ТВ „Европа” бе отличена за отразяване на европейската тематика

Телевизия "Европа" беше отличена за коректно отразяване на въпроси и теми, свързани с Европейския съюз и усвояване на средствата по европейските фондове. За качествено и коректно отразяване на европейските въпроси телевизия "Европа" бе отличена в категория медии от списание „Програми, фондове, проекти” на международна конференция, посветена на усвояването на еврофондовете.

 

Наградата беше връчена на директора на новините на ТВ "Европа" Румяна Тотева от д-р Ганчо Попов, главен редактор на списание „Програми, фондове, проекти”.
 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1398 Коментари: 0 Гласове: 0

 

На 18.11.2010 г. в зала 8 на НДК за първи път беше връчен и национален приз

 „Фондове Програми Проекти” за ефективност по усвояването на средства от европейските фондове.

  

На основата на задълбочен анализ, дискусиите от кръглите маси, информациите за успешно изпълнени проекти, обществения отзвук и отзиви в медиите, редакционната колегия на списанието и управителният съвет на „Персонал консулт” присъдиха за първи път наградата в седем категории.

 

 Почетен плакет и грамота връчи ст.н.с. д-р Ганчо Попов – главен редактор и издател на списание „Фондове Програми Проекти”.

 

НАГРАДЕНИ:

 

1. Община Варна- Община, усвоила европейски средства като с това се превърнала в най-добро място за живеене в България.. Призът от името на кмета г-н Кирил Йорданов    получи г-н  Петър Радушев, директор на дирекция „Международно сътрудничество”

 

2. Община Ловеч-Община, усвоила ефективно средства за изграждане на инфраструктура. Призът получи Минчо Казанджиев – кмет на общината.

 

3. Община Пазарджик.Община с ефективни проекти за социална дейност. Наградата получи г-жа Димитрия Церова, директор дирекция „Социални дейности”.

 

4. Консултантска фирма „Финсис” за  разработване на проекти, консултиране на бенефициенти. Призът получи г-н Никола Христович , управител на „Финсис”

 

5. Цветан Симеонов – председател на БТПП за активна позиция в помощ на бизнеса, участие в дискусии за усвояване на европейските средства, успешно усвояване на европейски средства.

 

6. ТВ Европа- за медия с активна позиция в областта на усвояване на европейските средства. Призът получи Румяна Тотева – директор, Новин
Категория: Бизнес
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове: 0

Първата церемония за връчване на национален приз „Фондове Програми Проекти” се състоя на 18 ноември.

Списание „Фондове Програми Проекти” излиза от 3 години. На основата на задълбочен анализ, дискусиите от кръгли маси, информациите за успешно изпълнени проекти, обществения отзвук и отзиви в медиите, редакционната колегия на списанието и управителният съвет на ЕТ „Персонал консулт- Г. Попов” присъдихе за първи път наградата в седем категории.
Почетен плакет и грамота  връчи ст.н.с. д-р Ганчо Попов – главен редактор и издател на списание „Фондове Програми Проекти”

 

 Национален приз
Фондове Програми Проекти
 бе присъден на:

1. кмета на Община Варна г-н Кирил Йорданов, за община усвоила европейски средства като с това се превърнала в най-добро място за живеене в България. Призът получи г-н Петър Радушев, директор на дирекция „Международно сътрудничество”

 

2. на  кмета на Община Ловеч, г-н Минчо Казанджиев, за община усвоила ефективно средства за изграждане на инфраструктура.

 

3.   на кмета на Община Пазарджик, г-н Тодор Попов за община с ефективни проекти за социална дейност.  От името на г-н кмета, призът   получи г-жа Димитрия Церова, директор дирекция “Социални дейности”

 

 

4.   г-н Никола Христович , управител на консултантска фирма „Финсис” за  Разработване на проекти, консултиране на бенефициенти, активно участие в Националния иновационен фонд

                         

5.  на г-н Димитър Митрев, управител на фирма Тур М  за Ефективно усвояване на средствата от европейския съюз за развитие на селските райони

 

6.   председателя на Българска Търговско Промишлена Палата г-н  Цветан Симеонов за  активна позиция в помощ на бизнеса, участие в дискусии за усвояване на европейските средства, успешно усвояване на европейски средства

 

7.   Национален приз Фондове Програми Проекти се присъжда на ТВ Европа за Медия с активна позиция в областта на усвояване на европейските средства

 Призът  получи г-жа Румяна Тотева – директор Новини

 

 

 

 
Категория: Бизнес
Прочетен: 1285 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: yanag
Категория: Бизнес
Прочетен: 190013
Постинги: 96
Коментари: 86
Гласове: 136
Архив
Календар
«  Ноември, 2010  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930